Intervisie voor de secretaresse


Ik ben intervisiebegeleider naast mijn functie van officemanager en het is mijn visie geworden om deze leerzame leervorm/overlegvorm onder de aandacht te brengen van secretaresses in Nederland. 

In mijn bovenstaand logo zie je de letter i en een bos sleutels. Zit je even op slot op je werk, denk er dan eens aan om intervisie in te zetten. Je krijgt sleutels aangereikt die misschien weer deuren voor je openen. Je nieuw inzicht geven. Ga eens op een andere manier met je vakgenoten in gesprek en verbeter de kwaliteit van je werk.
 

 Groep op LinkedIn

In de LinkedIn-groep 'intervisie voor de secretaresse' geef ik je uitleg en tips (over de voordelen van intervisie, verloop van de sessie, vragen stellen, actief luisteren en het inbrengen van een vraagstuk (case). Ook kun je in deze groep ervaringen delen. Misschien zoek je een intervisiegroep of inspiratie om deze (nieuwe) werkvorm te introduceren binnen je eigen organisatie. 

Ik geef je de kans om gratis deel te nemen aan intervisie in Flevoland of Utrecht. Houd de oproepen in de gaten in de linkedIn-groep en op Twitter. Alle secretaresses zijn van harte welkom in deze groep. 

Opmerking of vragen? Via de tab 'contact' kun je mij bereiken. Mijn blogs over intervisie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten