maandag 28 mei 2007

2007 - Een challenge parcour in de Ardennen

Zet een 13-tal gezellige sportieve mensen in mei een weekend in een huisje in de Ardennen. Wat krijg je dan? Een challenge parcour afleggen, heerlijk in de touwen hangen, over het water lopen en dat met je ogen open. Gelukkig geen stoere mannen die dat met één hand deden, maar mij gewoon lieten gaan. Wat een overwinning toch elke keer weer. Net zoals 2 jaar geleden de vraag dat er veel foto's werden gemaakt. Toch weer iets voor aan mijn wand in de huiskamer bij de rest van de foto's. 

Bij terugkomst op naar de begane grond, de sauna in en een bubbelbad. Wat had ik het toch slecht dat weekend. Wel zelf koken zaterdag, maar vooruit. Wat vlees in een klein pannetje gooien, dat is mij toch wel gelukt.
Zondag, een stortbui, een regenjas geleend en toe vrolijk met een paar meiden gestart met mountainbiken. Jeetje, dat viel tegen. De kopploeg was al snel uit zicht, wij nog even al hijgend en ons afvragen waarom we dit toch vrijwillig gingen doen. Terwijl in het huisje een hele grote hoekbank stond, veel tijdschriften op een stapel lagen, de thee zo klaar was en die chocolade toch ook op moest!!!
Na de foto's schieten en één heuvel in het bos was het tijd om weer terug te fietsen.
Een top weekend, maar ga toch liever abseilen dan mountainbiken. Maar kan nu wel zeggen hoe het aanvoelt........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten