vrijdag 29 januari 2010

Interview: Conny is onderweg

Interview voor intranet
door afdeling Communicatie
Conny in de intranetversie van DiMENSies. Elke week vind je hier een collega die onderweg is. In de lift, het fietsenhok, de parkeerplaats, op allerlei plaatsen, op weg ergens naartoe. 

Functie: Officemanager
In dienst sinds: april 2004
Leeftijd: 40

Waar ga je heen?
"Ik ga van papier naar digitaal, komende maand gaat de intranetsite van onze afdeling online. Een onderdeel daarvan is het smoelenboek. Dat hadden we al op papier, maar binnenkort ook digitaal. Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verzamelen en plaatsen van de portretten en de bijbehorende informatie, zoals telefoonnummer en mailadres. Ook hebben we een speciale plek op onze intranetsite voor het officemanagement voor de introductie van nieuwe medewerkers. Ik ben gewoon van het digitale, dus op deze manier kan iedereen zien wie we zijn en wat we doen. Trouwens, ik ben ook bezig met het archief van ons afdelingshoofd digitaal te maken, dus we zijn al een aardig eindje op weg."

Wil je nog wat kwijt aan je collega's?
"Laat ook je gezicht zien! Zo'n smoelenboek draagt heel erg bij aan het wij-gevoel. Je kan kijken naar de collega waar je vaak alleen maar de stem van hoort. En dan weet je wie het is als je elkaar in de gang tegenkomt!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten